Nieuwtjes

Imke geselecteerd voor perspectieven-team

Ad Aarts heeft weer een groep nieuwe talenten geselecteerd om mee aan de slag te gaan. zij gaan deelnemen aan een traject van begleiding en training onder leiding van Mark Weusthof. Ze worden door de bondscoach klaar gestoomt voor het topsportniveau. Gefeliciteert Imke met de selectie!!

Hippiade 2023

Zilver voor Imke met Vlek en brons voor Arie met Kensington in de vaardigheid.

 

Dinsdag 15 augustus vond in Ermelo de Hippiade (Nederlands Kampioenschappen) plaats. Voor dit kampioenschap kunnen menners zich kwalificeren voor dessuur en/of vaardigheid.

 

In de rubriek vaardigheid kwamen Imke (klassen L met Vlek) en Arie (klasse M met Mancari en Z-ZZ met Kensington) aan de start. 

Na een spannende finale wisten beide rijders een podium plaats te bemachtigen. Imke met VLek haalde een ZILVEREN plak en Arie met Kensington een BRONZEN plak en met Mancari een 4e plaats. 

 

In de dressuur kwamen Imke (klasse B met Mylano E) en Joost (klasse B met Forever Special) aan de start. Imke behaalde een 8e plaats en Joost een 13e plaats. 

 

Prachtige resultaten!! Alle menners gefeliciteerd!! 

Districtskampioenschappen 2023

Afgelopen zaterdag hebben in Neerrijnen de Districtskampioenschappen van mendistrict oost plaats gevonden. Joost van Soest en Imke van Kerkhof hebben namens onze club deelgenomen aan deze kampioenschappen. 

 

Dressuur

In de klasse B verschenen in totaal 12 aanspanningen aan de start, Imke eindigde met Mylano E op de 2e plaats en Joost met Forever Special op de 4e plek. Er mogen 6 aanspanningen deelnemen aan de Hypiade, dus beide mogen op 15 augustus deelnemen aan de Nederlandskamioenschappen. 

 

Vaardigheid

In de klasse L verschenen in totaal 20 aanspanningen aan de start, Imke verscheen met 2 verschillende paarden aan de start en behaalden met Vlek een 2e plaats en met Mylano E een 7e plaats. Joost eindigde met Forever Special op de 16e plek. De eerste 8 aanspanningen mogen deelnemen aan de Hypiade, Imke mag volgens het regelement echter maar één keer starten, dus Vlek gaat mee naar de Hypiade. 

 

Wij wensen Imke en Joost alvast heel veel succces de 15e!!

Clubkampioen

Op 5 maart 2023 is er weer een ouderwets gezellige dag geweest bij de VAP. Lees hier meer over deze leuke dag!  


Klik op 'Facebook verbinden' om onze Facebook te kunnen bekijken, hier vindt u het laatste nieuws en leuke weetjes binnen onze vereniging.VAP Maas & Waal