Nieuwtjes


Imke van Kerkhof behaald zilver bij het Nederlands kampioenschap in Ermelo

7 augustus heeft Imke van Kerkhof, met het 2-span tuigpaarden van Nol Vergeest en Tony Teunissen, deelgenomen aan de districtskampioenschappen. Hierbij heeft ze de titel districtskampioen Oost in het onderdeel vaardigheid in de wacht gesleept. Met deze titel op zak mocht zij deelnemen aan de Nederlands kampioenschappen in Ermelo. Dinsdag 17 augustus was het zover. 's ochtends vroeg vertrokken want Imke moest om 8.58 starten. Lange tijd heeft ze aan kop gestaan, maar toch was er één deelnemer sneller. Waardoor Imke op de 2e plaats eindigde.

 

Een prachtig resultaat!

 

                                                                                                    Menteam van Kerkhof, Vergeest en Teunissen                                                                                                                          gefeliciteerd met deze overwinning. 


Koetsier van het jaar 2019

 

 

 

Koetsier van het jaar 2019 is geworden Joost van Soest. Bij elke activiteit is hij te vinden en steekt dan ijverig de handen uit de mouwen. Ook deelnemen aan wedstrijden draait hij zijn hand niet voor om. Van harte gefeliciteerd!!  


Cheque Rabobank

 

 

 

 

Dit jaar hebben we een prachtige cheque van maar liefst € 226,32 mogen ontvangen van de Rabobank clubkas campagne. Alles stemmers hartelijk bedankt!!!


Clubkampioen 2019

 

 

 

 

 

 

Clubkampioen van het jaar 2019 is Joost van Soest geworden.


Koetsier van het jaar 2018

 

 

 

 

De koetsier van het jaar 2018 is geworden Cor Jansen uit Bergharen.

Klik op 'Facebook verbinden' om onze Facebook te kunnen bekijken, hier vindt u het laatste nieuws en leuke weetjes binnen onze vereniging.
VAP Maas & Waal