Nieuwtjes


!!! CORONA-NIEUWS !!!

Beste Vrienden van het Aangespannen Paard,

 

Door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus blijft er voor de VAP niet veel meer over in de komende twee maanden aan activiteiten uit te voeren. Formeel hoeven we niet alles af te blazen, maar om onduidelijkheden te voorkomen en om te handelen in de geest van de genomen maatregelen doen we dat wel. Gezondheid blijft voor ieder van ons een groot goed.

Het gaat om de volgende activiteiten.

  1. De voorjaarsvergadering hebben we voorlopig uitgesteld. Deze vergadering wordt niet meer te houden en we laten deze samenvallen met de vergadering in het najaar.
  2. Tot 1 juni staan er drie lessen op het programma. Deze gaan niet door. Hoe we dit financieel afwikkelen wordt nog in het bestuur besproken.
  3. Het VAP-weekend gaat niet door. Dit is met de organisatie in Zorgvliet kortgesloten door Gwendolina. Degenen die mee zouden gaan, hebben bericht van haar ontvangen hoe dit wordt opgelost.
  4. De Voorjaarsrit kan niet doorgaan.
  5. Ook de Oefenmarathon en de Wegmarathon vervallen.
  6. De clinic kan niet doorgaan op 26 mei. We gaan proberen die opnieuw in  te plannen in september.
  7. Bestuursvergaderingen houden we niet tot 1 juni; als er iets te bespreken valt, zal dit via app, e-mail of eventueel per telefoon gebeuren.

 

Uiteraard is dit vervelend, maar er is geen keuze.

 

Ik wens iedereen toe dat hij/zij gezond blijft; daar doen we het nu voor.

 

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

 

Tini Poos

Voorzitter

 

VAP Maas & Waal  


Koetsier van het jaar 2019

 

 

 

Koetsier van het jaar 2019 is geworden Joost van Soest. Bij elke activiteit is hij te vinden en steekt dan ijverig de handen uit de mouwen. Ook deelnemen aan wedstrijden draait hij zijn hand niet voor om. Van harte gefeliciteerd!!  


Cheque Rabobank

 

 

 

 

Dit jaar hebben we een prachtige cheque van maar liefst € 226,32 mogen ontvangen van de Rabobank clubkas campagne. Alles stemmers hartelijk bedankt!!!


Clubkampioen 2019

 

 

 

 

 

 

Clubkampioen van het jaar 2019 is Joost van Soest geworden.


Koetsier van het jaar 2018

 

 

 

 

De koetsier van het jaar 2018 is geworden Cor Jansen uit Bergharen.

Klik op 'Facebook verbinden' om onze Facebook te kunnen bekijken, hier vindt u het laatste nieuws en leuke weetjes binnen onze vereniging.
VAP Maas & Waal