Ritten

Elk jaar in de zomerperiode plannen we een aantal ritten. Er zijn altijd wel weer leden die de organisatie van zo'n rit graag op zich nemen. Daarbij worden alle VAP-leden uitgenodigd samen met partners, kinderen, vrienden of andere bekenden. Het sleutelwoord is gezelligheid. Meestal start de rit bij de organiserende partij, maar dit kan even goed op een andere plek zijn.

 

Deze ritten zijn afwisselend en worden meestal gereden in het Land van Maas & Waal, maar ook wel eens daarbuiten. De ritten voeren u door dorpen en bossen, met de snelle marathonwagen of de authentieke koets. De ritten variëren van een gezamenlijke rit, een uitgezette individuele rit tot een puzzelrit. Meestal wordt er voor een hapje en drankje gezorgd maar dit is geheel naar eigen invulling. Deelnemers kunnen ook zelf voor een lunchpakketje zorgen. Het doel is vooral gezellig samen op pad.

 

Als er leden zijn die een rit willen organiseren of meer informatie willen, dan kunt u contact opnemen met Sonja van Mook (T. 06 - 38 00 49 78).

 

De geplande ritten vind u terug in de agenda. Wilt u graag een rit organiseren op een andere datum dan aangegeven in de agenda, dan is dat in overleg altijd mogelijk.VAP-weekend

Ieder jaar wordt er een VAP-weekend georganiseerd. Het organisatieteam regelt dan het verblijf voor u en de paarden. De kosten van dit verblijf zijn voor de deelnemers. Er wordt gezorgd voor een goed bed en een goede stal.

 

Tijdens het VAP-weekend bent u verzekerd van gezamenlijk op pad met de paarden/pony's door een prachtige natuur met gids, ontspannen mennen en vooral veel gezelligheid onderling.

 

 
VAP Maas & Waal