Clubwedstrijd

De clubwedstrijden staan garant voor gezelligheid, waarbij we ongedwongen de krachten kunnen meten of gewoon eens uitproberen hoe dat nu is om een aanspanning door een hindernis te sturen of een dressuurproefje te rijden.

 

Op zondag 15 juli 2018 is het terrein aan Stompendijk 4 in Bergharen weer veranderd in een heus wedstrijdterrein. Leden en deelnemers van buiten de vereniging zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan de diverse rubrieken.

 

De voorwaarden zijn dat je minimaal 10 jaar bent en beschikt over een eigen aanspanning. Je groom moet 16 jaar of ouder zijn. Het dragen van een veiligheidshelm is voor menner en groom verplicht en als je meedoet met de minimarathon dan is het dragen van een bodyprotector verplicht (zijn ook te leen bij de organisatie).

 

Bij dressuur moeten de wedstrijdrijders een klasse hoger starten, dan waarin ze op de wedstrijden uitkomen. Hobbyklasse rijdt klasse B. Voor dressuurproeven klik op de button bovenaan deze pagina. Elke klasse rijdt de oneven proef.

 

Het voorlopige programma ziet er zo uit:

9.00 - 10.00 uur: Ontvangst met koffie/krentenbrood en Parcours verkennen

10.00 - 13.00 uur: Dressuur en Vaardigheid

13.00 - 14.00 uur: Pauze / Parcours verkennen

14.00 - 15.30 uur: Minimarathon

15.30 - 16.00 uur: Opruimen

16.30 uur Prijsuitreiking met buffet voor alle deelnemers, partners en hulptroepen.

 

Iinformatie en aanmelden (voor 9 juli) bij Wendy Verbruggen T. 0487-596679 of mail naar

verbruggen.wendy@gmail.com.

 Dressuur / vaardigheid

In het winterseizoen organiseren we enkele selectiewedstrijden Dressuur en Vaardigheid in de Rijhal Bergharen. Dit is de grootste Rijhal in de regio en deze beschikt over een moderne eb-vloedbodem. De wedstrijden worden verreden in een baan van 24 x 60 meter. In de overige ruimte kan door enkele aanspanningen tegelijk worden losgereden.

Het aanmeldformulier is hier te vinden.

 

Inschrijven via mijn KNHS. Voor hobby-klasse E. wedstrijdvap@gmail.com.

 

Met vragen over de wedstrijden kunt u terecht bij Mirjam van Soest. (06 - 25 21 26 64).

 

De data zijn te zijner tijd terug te vinden in de agenda.Indoor mini-marathon

Jaarlijks doen we ons uiterste best om eind decmber een mooi aangekleed parcours neer te zetten voor onze indoor mini-marathon. Deze wordt gereden in de Rijhal Bergharen in een baan van maar liefst 24 x 85 meter op een moderne eb-vloedbodem. De wedstrijd is geschikt voor beginnende menners, jonge paarden, jeugd, maar er is voldoende uitdaging voor de ervaren menners en paarden . Veiligheidshelm en bodyprotector zijn verplicht voor menner en groom.

 

Elke deelnemer rijdt twee keer het basisparcours. De wedstrijd wordt voorzien van het nodige aanmoedigende en humoristische commentaar. De muzikale ondersteuning, de gezellig aangeklede rijhal en het enthousiasme van onze vrijwilligers staan garant voor een geweldige sfeer. Al met is het telkens weer een geweldig spektakel, dat u niet mag missen.

Het aanmeld formulier is hier te vinden.

 

Aanmelden kan via Mijn KNHS of via E. wedstrijdvap@gmail.com.

Publiek heeft GRATIS toegang.

 

De datum is te zijner tijd terug te vinden in de agenda.VAP Maas & Waal